Remodelarea corpului

Remodelarea corpului prin injectare cu Macrolane

Remodelarea corpului prin injectare cu Macrolane este o procedura folosita pentru marirea si imbunatatirea aspectului sanilor, feselor sau, uneori, pentru discrepante ale pielii cauzate de liposuctie. Tratamentul implica o incizie mica in zona ce trebuie modelata si apoi injectarea substantei cu ajutorul unei canule bunte subtiri . Substanta injectata contine acid hialuronic care va fi apoi absorbit de organism, iar pentru ca rezultatele sa fie pastrate e necesara repetarea anuala a tratamentului. Rezultatele se mentin timp de 18-24 luni, iar cantitatea de substanta ce este introdusa pentru mentinere poate fi redusa in timp.

Remodelarea corpului prin injectarecu Macrolane – proceduri

De-a lungul timpului foarte multi oameni, atat femei cat si barbati, au apelat la remodelarea corpului prin injectare cu Macrolane. Singurul in masura sa raspunda la orice intrebare din acest domeniu este chirurgul ce efectueaza astfel de proceduri. Acesta trebuie de asemenea sa cunoasca asteptarile pacientilor in urma unei astfel de proceduri, istoricul medical pentru a fi sigur ca nu sunt motive care sa impiedice tratamentul. Remodelarea corpului prin injectare cu Macrolane se face sub efectul anesteziei locale. Interventia dureaza 30-45 de minute, implica 2 mici incizii si injectarea de Macrolane, subcutanat, deasupra muschiului. Rezultatele sunt vizibile imediat, dar si in zilele urmatoare, odata ce dispar posibile umflaturi sau vanatai.

Ghid estetica

Riscuri si posibile complicatii dupa remodelarea corpului prin injectare cu Macrolane

Datorita faptului ca se foloseste anestezia locala, remodelarea corpului prin injectare cu Macrolane este foarte bine tolerata de pacienti. In timpul procedurii pacientii nu simt durere, insa pot simti miscarile facute de substanta injectata sub piele. Pot aparea vanatai, umflaturi si o anume sensibilitate in zona, care pot fi inconfortabile, insa dispar in prima saptamana. Cicatricile ramase in urma inciziilor sunt foarte mici si se vor estompa dupa o anumita perioada de timp, devenind aproape imperceptibile.

Remodelarea corpului prin injectare cu Macrolane – recomandari post-tratament

Dupa remodelarea corpului prin injectare cu Macrolane este important ca pacientul sa urmeze indicatiile medicului pentru a asigura succesul interventiei si pentru a se feri de eventuale complicatii, dupa cum urmeaza:

  • Administrarea de antibiotice pre si post tratament pentru a reduce riscul infectiilor
  • Evitarea activitatilor fizice timp de o saptamana
  • Utilizarea hainelor suport, precum un sutien sport sau pantaloni lycra de ciclisti
  • Contactarea medicului ce a efectuat remodelarea corpului prin injectare cu Macrolane la cel mai mic semn de infectie, sangerare sau durere de intensitate mare

Femeile insarcinate sau care alapteaza nu pot fi candidate potrivite pentru aceasta interventie. De asemenea femeile care au avut cancer mamar sau cu cazuri de cancer mamar in familie nu sunt potrivite pentru acest tratament. Pretul unei interventii pentru remodelarea corpului folosind aceasta procedura difera in functie de cantitatea de substanta ce trebuie injectata si zona ce trebuie tratata. Cel mai in masura sa efectueze remodelarea corpului prin injectare cu Macrolane este medicul chirurg calificat in chirurgie plactica sau cosmetica si cu cunostinte vaste despre Macrolane.

Remodelarea corpului